Uzman Gıda Mühendislerimiz tarafından, laboratuvarımızda geliştirmiş olduğumuz doğal yoğurt mayamızla gerekli teknolojiler kullanılarak üretilen yoğurt kültürünü harmanlayıp geleneksel damak zevkimize uygun ev yoğurdu tadında üretmekteyiz. Bu üretimi de , “Kendi çocuğumuza yediremeyeceğimiz ürünü, müşterimize sunmamak” prensibimiz ile yapmak.Bu amaçla sofralarınıza misafir olmak ve damağınızın tadı olmak arzusundayız.

Pastörize inek sütü, Yoğurt kültürü içerir.Homojenize edilmiştir. Yağı üzerinde kaymak oluşturmaz. Ürünümüz hiçbir şekilde domuz türevi katkı madddesi içermez. Soğukta +4˚C'de muhafaza ediniz.

İçindekiler

Pastörize vakumlu inek sütü( min %6,3 süt proteini, min %6,7 yağlı), yoğurt kültürü, yemeklik gıda sanayi tuzu(max %0,3) içerir.  



Besin Değerleri

Enerji Değeri (kcal/kj)

65

Protein g

5

Yağ g

2

Karbonhidrat g

7
Kalsiyum mg
183



Diğer Lezzetlerimiz